YouTube je dobro mjesto za dijeljenje i gledanje video zapisa.
Postoji mnogo dobrih videozapisa za gledanje, a možete podijeliti i vlastite videozapise.
Međutim, ako otkrijete da više ne koristite uslugu ili da je ne želite koristiti, pokazat ću vam kako izbrisati svoj YouTube račun.
- Idite na web adresu YouTube i kliknite gumb za prijavu na YouTube u gornjem desnom kutu ako još niste prijavljeni na svoj YouTube račun.
- Pritisnite dugme YouTube menija u gornjem lijevom uglu ekrana.
- Odaberite Postavke s menija koji se pojavi.
- Kliknite Prikaži ili promijenite postavke računa na sredini stranice.
- Odaberite Podaci i personalizacija na lijevoj strani ekrana.
- Pomaknite se prema dolje do odjeljka Preuzmi, izbrišite ili napravite plan za odjeljak sa podacima u odjeljku s podacima i kliknite Izbriši uslugu ili svoj račun.
- Kliknite vezu za brisanje usluge Izbriši.
- Unesite lozinku računa za potvrdu.
- Kliknite ikonu kante za otpatke pored YouTubea.
- Ponovo unesite lozinku računa za potvrdu.
- Kliknite strelicu prema dolje pored Želim trajno izbrisati svoj sadržaj.
- U skočnom meniju koji se pojavi potvrdite izbor u polju za potvrdu i kliknite na dugme Izbriši moj sadržaj.

