YouTube je odlično mjesto za dijeljenje i gledanje video zapisa.
Međutim, ako otkrijete da više ne koristite uslugu, pokazat ćemo vam kako izbrisati svoj YouTube račun.
- Idite na web lokaciju YouTube i kliknite gumb za prijavu na YouTube u gornjem desnom kutu ako još niste prijavljeni na svoj YouTube račun.
- Pritisnite dugme YouTube menija u gornjem lijevom uglu ekrana.
- U izborniku koji se pojavi odaberite Postavke .
- Kliknite Prikaži ili promijenite postavke računa na sredini stranice.
- Odaberite Podaci i personalizacija na lijevoj strani ekrana.
- Pomaknite se prema dolje do odjeljka Preuzmite, izbrišite ili napravite plan za svoje podatke i kliknite Izbriši uslugu ili svoj račun.
- Kliknite vezu za brisanje usluge.
- Unesite lozinku za račun za provjeru autentičnosti.
- Kliknite ikonu kante za otpatke pored YouTubea.
- Ponovo unesite lozinku za račun za provjeru autentičnosti.
- Kliknite strelicu prema dolje pored Želim trajno izbrisati svoj sadržaj .
- U meniju koji se pojavi potvrdite izbor u polju za potvrdu i kliknite na Izbriši moj sadržaj.

