Osim kada koristite anonimni način, vaš internetski preglednik zabilježit će svaku vašu aktivnost.
Baš kao što to radi internetski preglednik, to čini i usluga YouTube, sprema povijest pregledavanja vašeg računa.
Ako želite očistiti ovu povijest iz određenih okolnosti, slijedite ove upute.
Obrišite svoju historiju pregledavanja na YouTubeu
Bilo da koristite prijenosno računalo ili prijenosno računalo ili stolno računalo, svoju povijest pregledavanja YouTube videozapisa možete izbrisati tako da…
- Idite na YouTube i kliknite gumb za prijavu na YouTube u gornjem desnom kutu ako već niste prijavljeni.
- Prijavite se na YouTube sa svojim podacima o Google računu.
- Nakon prijave, kliknite gumb YouTube izbornika u gornjem lijevom kutu ekrana.
- Odaberite odjeljak Historija, a zatim kliknite gumb Obriši svu historiju gledanja na desnoj strani izbornika.
Obrišite historiju gledanja YouTubea na mobilnom uređaju
Ako koristite mobilnu aplikaciju YouTube na svom pametnom telefonu ili tabletu, možete izbrisati svoju povijest pregledavanja tako da…
- Otvorite aplikaciju YouTube.
- Ako niste prijavljeni, dodirnite tri okomite tačke u gornjem desnom uglu ekrana.
- Na padajućem izborniku koji se pojavi odaberite Prijava, a zatim odaberite račun.
- Ponovo dodirnite tri tačke, odaberite Postavke, zatim Historija i privatnost, a zatim odaberite Obriši historiju gledanja.
Google je nedavno objavio i uslužni program pod nazivom MyActivity koji omogućava korisnicima da upravljaju svojom poviješću zabilježenom pri korištenju jedne od svojih usluga, poput Google karata ili Google pretraživanja.

